411 скамерите се са научили да ползват Google Translate

Ето какво кацна в пощенската ми кутия. Ето че започваме да берем плодовете на глобализацията :

From: “petersonjames129@gmail.com” <james.gerard@virgilio.it>
Reply-To: patchan1142@yahoo.com.hk
Subject:
Вашият добър отговор е задължително.

Вашият добър отговор е задължително.
(Изпълнителен директор и главен финансов директор)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, централен
Хонг Конг
Email: (patchan1142@yahoo.com.hk)

Вашият добър отговор СЕ ИЗИСКВА

Разбираемо е, че може да сте малко неспокоен, защото не ме познаваш, но имам един доходен бизнес предложение от взаимен интерес да споделя с вас. Имам вашия продукт в търсенето си на някой, който отговаря предложените си бизнес отношения.

Аз съм г-н Патрик Chank изпълнителен директор и главен финансов директор на Hang Seng Bank ООД Имам закриват бизнес предложение за вас. Аз ще трябва да ми помага в изпълнението на бизнес-проект от Хонг Конг на вашата страна. Тя включва прехвърляне на голяма сума пари. Всичко за тази сделка трябва да е правно направено без засечка. Моля стремят да спазват възможно най-дискретен по всички въпроси относно този въпрос.

След като средствата бяха успешно прехвърлени в сметката си, ние си поделят в съотношение да бъде одобрено от двете страни. Аз ще предпочете да ме достигне по лично моя имейл адрес по-долу (E-mail:patchan1142@yahoo.com.hk) и накрая след това ще ви предостави повече информация за тази операция.

Моля, ако не се интересувате изтриване на имейл и не лов мен, защото аз съм пускането си кариера и живота на семейството си на карта с това начинание. Въпреки, че нищо не се осмелил нищо опит.

Вашият първи отговор на това писмо ще бъде оценена.

Поздрави,

Г-н Патрик Chank

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.