Не се доверявайте на данайците (ePay.БГ и ЕВН) дори когато носят дарове

Днес ми изключиха тока. Защото се доверявах твърде много на технологията. Струваше ми 40-на лв. да ми го пуснат обратно.

От над 10 г. си плащам сметките през ePay.БГ. Така е по-удобно. Досега не съм имал проблеми. Досега. Просто плащам веднага всичко което пристигне като сметка. Оказа се че добрите хора от ePay ли, от ЕВН ли са ме забравили когато са пращали задълженията в ePay. И като резултат (защото вярвам на доставчиците си че ще си поискат парите навреме) не съм платил една от месечните сметки миналата година. И без да ми кажат и дума ЕВН са ми дръпнали шалтера. Щото съм крадец ! Нищо че всеки месец от 10-на години съм им плащал без забавяния. Дори по-рано от крайния срок. Това въобще не може да се сравни с 40-те лв. който ще ми вземат за повторно включване. Ми то това си е добър бизнес : не пращаш сметка, траеш си и след това дърпаш шалтера ! Бизнес по Български !

И сега какво правим ? Да отидем при конкуренцията ?! Аааа, забравих : ЕВН СА МОНОПОЛИСТИ !

Нямам друг вариант освен да намачкам каскета и да си платя. И да пия една студена вода.

Кой е виновен ?!? Аз явно. Че искам да си улесня живота. И си плащам за това.

Всъщност това е нищо в сравнение с гафа който Глобул направиха с плащанията ми през ePay : оказа се че парите изведнъж запонали да отиват за нечия друга сметка. Но добре че там поне се поправиха нещата : върнаха ми парите хората. Може би защото са чужда компания. А ! Чакай : те и ЕВН са чужда компания ! Хммм … къде е разликата ? И къде е логиката ? Ще ви го оставя за домашно. 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.