Ще съдя София Франс Ауто

Писна ми !

Ангажирах адвокатска кантора и смятам да съдя София Франс Ауто. На поредната ми учтива молба да ми върнат парите по тоталната щета които застрахователя им е изплатил в брой ме поканиха да си взема кола !!!!

Вече 10 месеца ходя по мъките с тях и се опитвам да се оправя. Ще изчакам колкото трябва но справедливостта трябва да възтържествува !

5 коментара to “Ще съдя София Франс Ауто”

 1. stop каза:

  Смърт за наглите копеленца.
  И на мен ми писна отдавна от тях.
  Съд до дупка, и 7-цифрени обезщетения ако е рекъл господ.
  Успех!

 2. SFA Slujitel каза:

  Г-н Кодинов,
  Към датата на настъпване на застрахователното събитие собственик на автомобила е “София Франс Ауто”АД. При щета застрахователя изплаща застрахователно обещетение единствено на собственика на автомобила, който към датата на събитието е “София Франс Ауто”АД и в този смисъл застраховеания се явява бенифициент.
  Взаимоотношенията между лизингодателя и лизингополучателя са строго регламентирани съгласно условията на лизинговия договор.

  • Жоро каза:

   Вижте, SFA Slujitel (не знам защо се крием зад псевдоними, ама нейсе),
   Аз не казвам че не пише това в договора. Само казвам че това не е честен и почтен начин да се отнасяте с клиентите си. Особено когато (както е моя случай) те честно и почтенно са си внесли вноските за колата и прехврълянето й е само една формалност. Но не : вие използвате тази формалност да ме изнудите да ви вдигна продажбите !
   Ето за това се оплаквам. Ама то верно честното и коректно отношение към клиента не го пише в никой договор.
   Жалко само за прекрасната марка автомобили които орезилявате с алчността си !

 3. SFA Slujitel каза:

  Отново желая да отбележа:
  Това, което правим е да спазваме сключените между нас договорни отношения и да се придържаме стриктно към условията описани в тях. И ще бъде нечестно и непочтено ако се отклоним и не спазим тези условия.
  Ако желаете може да се свържете с нас, оставаме на разположение!

  Тодор Христев
  Отдел клиенти
  02/8921 172
  e-mail: t.hristev@peugeot.bg

  • Жоро каза:

   Аз вече се свързах няколко пъти. И адвокатска фирма бях наел да се свърже. Добре че се намери една загубена душа да се хване на хорото ви, та му продадох колата. Спазвайте си хищните капиталистически договори колкото искате. НО НЕ И С МЕН ! От тук нататък няма да си купя и болтче от вас. За радост наспорил господ конкуренция : в момента карам БМВ и да ви кажа честно нелошо върви. И като отида в сервиза ме уважават и слушат какво искам ! И не ми се оправдават с договори които сами са измислили !

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.